Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Αφού είμαι πλούσιος να το κλείσω το ρημάδι....


ΚΑΒΑΛΑ

Το Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή κλπ.
Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεραστίων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την ΤVX του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!

Εμείς ρωτάμε..... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ?

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φώς με δημοσίευμα της εφημερίδας "Επενδυτής" στις 23/2/96 , αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.
Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπάνιων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοιτάσματα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο,που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα Ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!)।

Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν $96.000.000.000.
Τελικά είμαστε οι πιό πλούσιοι..... φτωχοί,..... να γιατί θέλουν λοιπόν την Μακεδονία.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΥΤΕΣ ??????????
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!

Το παραπάνω κείμενο μου ήρθε με e-mail πρίν από δύο μήνες.
Είναι από τα e-mail που όλοι λίγο πολύ έχουμε λάβει και που όταν τα αναφέρει κάποιος άλλος του λέμε (ναι μωρέ το έχω διαβάσει)....
Προχθές βρέθηκα στην Καβάλα για δουλειά και ανέφερα σε δύο πελάτες μου το παραπάνω e-mail ....
Το περίεργο είναι ότι ενώ δεν είχαν λάβει ένα τέτοιο e-mail, γνώριζαν πολύ καλά το περιεχόμενο, από ιστορίες της περιοχής τους.
Βρε μπάς και......

0 σχόλια:

Αναγνώστες

Συνολικές προβολές σελίδας

Κινηματογράφος


Ταινίες στα cinema

wibiya widget